VLOT-verzekerd is er voor waterbewoners

Onze woonbootpolissen zijn gemaakt voor woonboten. Klinkt logisch, maar de praktijk leert: dat is niet vanzelfsprekend. De meeste woonbootpolissen zijn oorspronkelijk bedoeld voor huizen op de wal. Daardoor dekken ze niet de specifieke risico’s van wonen op het water.

Als verzekeringsagentschap werken wij exclusief samen met Onderlinge verzekeraars OBM en EOC, de enige twee partijen die de waterwoonrisico’s echt goed in beeld hebben. En we verzekeren zoals we zelf verzekerd zouden willen worden: met aandacht, expertise en een vooruitziende blik.

Het gaat ons erom dat een verzekeraar er voor je is als je ‘m nodig hebt, en dat-ie ál jouw schade vergoedt. Maar we willen vooral voorkomen dat er überhaupt schade ontstaat. Daarom krijg je van ons het hele jaar door handige tips en tricks – zodat jouw woonboot veilig blijft drijven, nu én in de toekomst.

Bovendien bieden we méér dan een goede polis. Bij VLOT-verzekerd profiteer je van jarenlange kennis en ervaring uit de waterwoonwoonwereld, en draag je zelf bij aan een sterkere community van waterbewoners. Want samen staan we sterker!

Gratis polischeck

Als je door ons een polischeck laat uitvoeren, beoordelen we kosteloos je huidige verzekeringssituatie. Blijkt uit onze polischeck dat je risico loopt? Dan zoeken we uit welke polis de beste match is voor jouw ark, schip, boot, schark of watervilla. En als je je verzekering vervolgens via ons afsluit, doen we er als intemediair allemaal fijne extra’s bij.

Renate Meijer

Renate Meijer

Wie op het water woont, kent Renate ongetwijfeld: als uitgever en hoofdredacteur van het bijbehorende kwartaalblad is ze het gezicht van waterwoonplatform VLOT. Ze zette bovendien de Woonboot van het Jaar-verkiezing op de kaart én ontwikkelde VLOT-verzekerd, omdat ze niets liever doet dan werken in de waterwooncommunity. Renate: ‘Ik ben superblij dat EOC en OBM – als toonaangevende bedrijven op het gebied van woonbootverzekeringen – partner zijn van VLOT. Dat maakt me extra trots op VLOT-verzekerd!’

Hendrik de Wit

Hendrik de Wit

Twintig jaar geleden belandde hij per toeval in het waterwoonvak. Inmiddels kent iedereen Hendrik als de Arkotheker, dé specialist in woonarkhypotheken. Hij woont zelf niet op het water, maar hij komt van Urk, dus hij weet hoe de golven lopen. En hij haalt er oprecht plezier uit om waterbewoners ook op verzekeringsvlak van advies te voorzien. Hendrik: ‘Ik zie nog te vaak dat mensen na schade met lege handen staan, terwijl dat makkelijk te voorkomen is. Ons doel: dat iedereen goed en veilig op het water woont.’ Niet van een echte waterbewoner te onderscheiden.

EOC Scheepsverzekeringen

EOC Scheepsverzekeringen

EOC is een Onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk. Als betrouwbare specialist in de maritieme verzekeringsmarkt bieden ze al jarenlang woonbootverzekeringen op maat – met veel persoonlijke aandacht voor jouw situatie.

OBM Verzekeringen

OBM Verzekeringen

Bij Onderlinge verzekeraar OBM (ook zonder winstoogmerk) kun je alles in en rondom je watervilla verzekeren. Met hun watervillaverzekering verzeker je op basis van de herbouwwaarde, en ook verhuur of een bed and breakfast is voor OBM geen probleem.