Woonboot verzekering bij VLOT-verzekerd

Bij een woonboot verzekering ga je ervan uit dat de polis is ingericht op de risico’s die met waterwonen gepaard gaan. Losslaan en op drift raken, bijvoorbeeld, en schade die ontstaat tijdens het slepen van je ark – om maar wat te noemen. Toch is het helemaal niet zo vanzelfsprekend dat je verzekering rekening houdt met waterwoonrisico’s. Veel reguliere verzekeraars bieden waterbewoners namelijk simpelweg een omgebouwde walwoningverzekering aan. Terwijl aan waterwonen heel andere risico’s kleven dan aan wonen op de wal.

Precies om die reden is er nu VLOT-verzekerd. Samen met onze partners OBM en EOC, allebei betrouwbare onderlinge verzekeraars zonder winstoogmerk, helpen wij je als intermediair aan een waterdichte woonboot verzekering. Dat is een verzekering die écht bij je situatie past, zónder dat je extra hoeft te betalen voor de VLOT-expertise.

Waarom je voor ons zou kiezen? Omdat je bij ons het minste risico loopt. Omdat we elke dag op het water zijn en dus precies weten waar we het over hebben. En vooral: omdat jouw veiligheid voor ons het allerbelangrijkste is. Het gaat ons er niet om dat we zo min mogelijk schade uitkeren, maar dat er zo min mogelijk schade ontstáát. Dat is waar het bij VLOT-verzekerd om draait.

Met een kapotte fiets zou je nooit naar een autogarage gaan. Waarom zou je je woonboot dan wel bij een reguliere verzekeraar onderbrengen?